Testimonials

Het eerste Masterclass New Food Concepts Executive Program vond plaats van 6 t/m 10 mei 2014 in New York. Deelnemende organisaties aan dit eerste programma waren HMS Host, Hoogvliet, Detailresult (Dekamarkt & Dirk v/d Broek), MeatFriends, C1000, Douwe Egberts, M2 Gastronomie en de HotelManagementschool Maastricht. Hieronder vindt u reacties van enkele deelnemers.

 

“Een inspirerende opleiding over mogelijke trends in Retail en Horeca waarbij er een goed evenwicht is in theorie, ontwikkelingen en vooral dit ook zien in de praktijk. Veel inspiratie opgedaan voor Retail in de komende jaren.”

Jan Korevaar

Directeur, Hoogvliet

“De New Food Concepts Masterclass heeft ons inzichten gegeven in trends en, veel belangrijker, deze tastbaar gemaakt. De mix in de groep maakt dat deze inzichten van verschillende zijden toegelicht worden. Het is veel meer dan de zoveelste trendtour. Een combinatie van inspirerende bezoeken, sprekers uit de business, theorie en praktijk, tegen de achtergrond van een fantastische wereldstad maken dit een zeer waardevolle ervaring.”

George Schoof

Commercieel Directeur Douwe Egberts Coffee Care, D.E. Master Blenders 1753

“Een veelzijdige cursus in Retail en F&B onder leiding van een kundige lokale en internationale organisatie in de meest aansprekende stad ter wereld. Onderricht in de toekomst van Retail & F&B, leren, sparren, energizen met decisionmakers op aansprekende locaties. Top!”

Ronald Loendersloot

Sr. Director Operations, HMS Host

“Samen leren.. Foodretailers en foodservice vullen de vraag in van de klant. De leverancier aan foodretail en foodservice moet dan meedenken. Met elkaar kijken naar ontwikkelingen, met elkaar bespreken wat er mogelijk bij onze klant past, met elkaar producten proeven, met elkaar kijken naar productpresentaties, met elkaar kijken naar verpakkingen.. maar vooral met elkaar leren, open your eyes! Dat is het geheim van het New Food Concepts programma in New York, waarin theorie, praktijkanalyses en groepsgesprekken tot nieuwe inzichten leiden.”

Stan Quinten

Algemeen Directeur, Meat Friends Best BV