Jan-Willem losJan-Willem is al vanaf het begin van zijn carrière actief in de foodbranche en heeft tientallen (internationale) organisaties begeleid met strategische vraagstukken en veranderingsprocessen. Hij doceert als parttime kerndocent aan de EFMI Business School en heeft de Masterclass Foodretail opgezet. Hij is researcher en schrijver van diverse management boeken en columnist van verschillende vakbladen. Als directeur van het FoodService Instituut is hij met grote regelmaat actief in de Verenigde Staten. Hij is president commissaris bij de Breman Groep uit Genemuiden en extern commissaris bij de Koninklijke Fruitmasters in Geldermalsen.
Voor de MasterClass ‘New Food Concepts’ is hij hoofddocent.

 

 

Anique losAnique Grievink werkt als projectleider bij ConCeption BV en als project- en contentmanager voor het FoodService Instituut (FSIN). Ze startte haar carrière als projectmanager bij de Koninklijke Marechaussee op Schiphol. Daarna werkte ze als projectmanager en consultant voor een trainings- en adviesbureau, waar ze verantwoordelijk was voor de coördinatie en begeleiding van trainings- en adviestrajecten rondom cultuurvraagstukken in verschillende (overheids)organisaties. Eind 2012 maakte ze de overstap naar haar huidige werk.
Anique is programmamanager van het New Food Concepts Masterclass Executive Program.

 

In de Masterclass New Food Concepts werken we samen met ervaren (inter)nationale gastdocenten: academici en experts in food. Meer weten over het programma en de gastdocenten? Kijk dan hier.

Bekijk ook eens onze brochure. Daarin staat het programma toegelicht.